Fundacyjne wiadomości

Wspaniała zbiórka Fundacji Możesz na mnie liczyć oraz Pani Pupilowej

Niesamowita akcja Fundacji Możesz na mnie liczyć oraz Pani Pupilowej dała nieprawdopodobne rezultaty! Mario, Maćku - Wasza miłość do zwierząt stała się katalizatorem zbiórki, która, łagodnie rozbujana, w krótkim czasie przekroczyła prędkość światła. Iskra dobroci roznieciła płomienie, których światło dotarło do tysięcy osób, ogrzało ich

????????????????????????????????????

Prosimy o wsparcie

Przyjaciele, gorąco prosimy o pomoc W imieniu naszych kochanych seniorów, przebywających pod opieką schroniska Psie Pole, bardzo prosimy o wsparcie jedzeniowe. Zostały ostatnie sztuki puszek Hepatic (wspomagających pracę wątroby) i Mobility (wspomagających stawy). Dla Rudolfa, Pierniczka, Diego, Artura, Riverka, Exa, Dziadziusia i Frisia to zła

Podziękowanie za Państwa darowizny

Dziękujemy za wszystkie darowizny przekazane na nasze konto. Dzięki Państwa hojności mogliśmy kupić zapas preparatu Convalescence, który jest wsparciem dla psów i kotów w ciężkim stanie.

Podarunki

Prezent od anonimowego darczyńcy. Dziękujemy anonimowemu darczyńcy za dary dla naszych podopiecznych. Pozdrawiamy serdecznie!

Podarunek

Dary Kawiarnia Muzealna Dziękujemy Kawiarni Muzealnej w Proszowicach za wsparcie!

Zbiórka

Dary Alma ul. Pilotów Podziękowania dla marketu Alma w Krakowie za zbiórkę dla naszych zwierzaków. Dziękujemy każdemu darczyńcy za wsparcie. Pozdrawiamy!

Zbiórka

Zbiórka w Auchan M1 Dziękujemy serdecznie klientom i pracownikom Auchan znajdującego się w centrum handlowym M1 w Krakowie za wspaniałą zbiórkę na rzecz naszych podopiecznych. Cieszymy się, że zawsze możemy na Was liczyć!